lørdag 6. juni 2009

Rittrapport fra 4.etappeDagens etappe gikk over 17 mil, og var en lekkerbisken av en bakkeetappe for de som liker det. Slik som Morten. Han følte seg som annonsert i går meget sprek, og bena gikk virkelig i hans retning. Han var helt fremme i første 9% bakke ved Eggemoen, og fulgte godt opp underveis. Imidlertid er det lagene som bestemmer i Ringerike, og da noen ryttere fikk en luke, og etterhvert økte avstanden, så skjedde det ikke altfor mye. Disse ble kjørt inn på siste runde i Hønefoss, og siden Morten skjønte hvilken vei det var, satt han seg like så godt i grupettoen, og sparte krefter til i morgen. Så mye krefter sparte han faktisk, at opp Knestangbakkene til Klekken siste gang, så smilte han bredt, og hilste hyggelig med "HOLA" til undertegnede.
I morgen er det først 10 mil utenfor byen, før 10 runder innenbys følger. Da med Riper'n. Morten gleder seg, og mange USK'ere har sagt de skal komme, så dette blir gøy.
thomas

19 kommentarer:

 1. Hadde tenkt å møte gjengen på Sluker'n i morra og sykle bort å se på helten støte i bakkene. Noen som er med?

  AlexW

  SvarSlett
 2. Grattis til alle USK'ere med innsatsen i Raumer'n. Spesielt moro m Trond og klasseseier!!!

  AW

  SvarSlett
 3. Da er siste rapport her.. Morten er klar for morgendagen, og fysio Thomas kan melde om at bena og kroppen er klare for kraftanstrengelsen..

  Vi sees i Ripern er Mortens klare beskjed! SÅ hyl navnet hans folkens!

  thomas

  SvarSlett
 4. Jeg er med fra Milsluker´n!
  Andre som har planer?
  Petter

  SvarSlett
 5. Gidder den som oppdaterer treningen skrive om hvor vi skal sykle, og i så fall om det er planlagt MTB eller landevei? Er lei av å spørre hver gang...

  -AlexW

  SvarSlett
 6. Kan gjerne oppdatere listen med Hurdalsjøen rundt på søndag. Noen andre som skal sykle det?

  Kristoffer B.

  SvarSlett
 7. DA er det bare å gi gass i helgen folkens. Vi har flere til start i Farrisrunden og Bugge skal finne veien rundt på Romeriket. Og selv om alle veier som kjent går til Rom Bugge,følg stimen på den rette veien; det vil si: sitt i hovedfeltet!
  Ellers vet jeg ikke om andre aktiviteter, bortsett fra at langturen går som vanlig søndag morgen kl 10, etter egg og bacon, og forhåpentligvis litt M&M's for Vidar G. I tillegg kan nevnes for de som skal kjøre Farris: Morten tar med USK-banneret og kjører for øvrig kombiøkt.. For dere som tar ham igjen, da skjønner dere. Team Helium tar sikte på nok en helg med 40åringer i topp 15 i eliten. Og dommerne får nok en travel helg når Dag og Vidar stiller med like drakter og like startnummer.. God sykkelhelg folkens. Chief

  SvarSlett
 8. Jeg tenkte meg en rolig 3-4 timers på grusveiene i marka nå på søndag (14.06). Møter på Milsluker´n kl 10. Kan godt legge runden så det er mulig å hoppe av etter 2-3 t.
  Petter

  SvarSlett
 9. Takk for tipset Thomas. Jeg fant fram og jaggu meg så gikk det fortere enn det gjorde for deg i fjor (men det var vel fordi jeg hadde medvind og du hadde solen i øynene) ;-)

  USK stilte mannsterke opp i Råholt, med hele 20% av klubben til start. Lurer på hvor mange ritt Rye klarer å få med seg 20% av klubben sine medlemmer..

  Gratulerer til Geir K. med 3. plass og alle andre (Geir S., Aleander H., Aslak, Kristoffer S.) med bra kjørt i fin været på Romeriket

  Kristoffer B.

  SvarSlett
 10. Landeveismafia!
  Jeg og IPod´n hadde en hyggelig tur om Heggelivann, Hundtjern, Sandungen, Kikut og Sørkedalen i dag. Avsluttet på åpent bakeri på Damplassen som nå også er åpent på søndager. Beste fellestreninga ever!
  Hasta pronto! PS

  SvarSlett
 11. ja, man får det ikke bedre enn man gjør det til selv!(men synes kanskje vi har litt forbedringspotensiale i å få med flere på fellestreningene..)

  SvarSlett
 12. Ingen ting slår jo fellestrening for schizofrene..

  Bra kjørt bugge.. Jeg tror faktisk at det var snø i fjor.. Mener vi måtte stoppe å legge om til piggdekk over Minnåsen.. Men ærlig talt Bugge, du står oppført som klubb "privat".. (!) Det hadde jeg ikke forventet av kassereren...


  Chief

  SvarSlett
 13. Det blir terrengtur i morgen. Vi trener i den så kalte E6en.

  Kjell Magnus

  SvarSlett
 14. Lillehammer Oslo gjengen møtes på Solihøgda 1900 (toppen), der vi skal møte Asker for felles trening før helgens slit
  Vel møtt, racer og ikke E6.
  Geir S

  SvarSlett
 15. Feilene hagler inn
  Ny beskjed, møtes ved Skui skole 1830
  Geir S

  SvarSlett
 16. Gratulerer til AlexW som har blitt far!

  SvarSlett
 17. og til EllenW som har blitt mamma!

  SvarSlett
 18. GRATULERER ALEX med farsrollen!!!!!!!
  Håper vi allikevel ser deg til lørdag på Lillehammer
  Trond

  SvarSlett
 19. Takk for alle gratulasjoner forlkens! Kjempehyggelig. Alt bra med Mikkel og mamma Ellen. En stor opplevelse. Lillehammer-Oslo er selvfølgelig i planen denne uka. Gleder meg masse til slitet på lørdag!

  AlexW

  SvarSlett