onsdag 24. juni 2009

Lillehammer - Oslo

Ullevål Sykkelklubb bet godt fra seg i Lillehammer – Oslo, men det holdt ikke helt inn. Det ble nest beste tid slått av Bærum med 48 sek!
Gratulerer til alle som syklet og bidro til et fint lagarbeid!
En stor takk også til MILSLUKERN SPORT som stilte med følgebil og flasker på drikkestasjonene!
Også en stor takk til MAXIM som sponset oss med drikke, gel og barer!
Service teamet til Milslukern med Hege i spissen setter vi også stor pris på, og Espen som kjørte følgebilen!

Resultater: http://results.ultimate.dk/events/2009/cycling/styrkeproven/live/front/index.php?e=645&l=us&t=www

Hilsen Trond

10 kommentarer:

 1. Gratulerer med veldig bra resultat og strålende innsats!

  Vel kjørt,
  Kristoffer B

  SvarSlett
 2. Good run guys! Neste år blir det rekord, det luker jeg allerede nå..

  Bra med lagbilde, men hva i .... er det Sundby har putta i buksa? Buksa på resten ser jo ut som pampers..

  SvarSlett
 3. Stor takk til Milslukern, Maxim og Hege + alle dere andre som organiserte!

  Geir Sundin, Alexander Holmm og jeg drar til Odda neste helg for å representere klubben i Odda-Bø. Vi skal bite fra oss så godt vi kan :)

  God sommer!

  Thomas Torstveit

  SvarSlett
 4. Da ryker vel håra da...!?
  Forrige helg sa jeg at jeg skulle rake leggene om jeg havnet på pallen. Det gikk ikke. 4. plass på Marton på lørdag, med tunge eksamensbein sørget for at jeg som vanlig de siste 5 årene stilte pelskledd på startstrek under søndagens rundbane. Her ble jeg nr. 5. og mener selv dette var en bedre prestajon enn lørgagen.
  I går var det Vestmarksrittet som stod for tur. Der ble det 2. plass. Etter en upassende punktering i siste utforkjøring (det hører med til historien at Torgersen som vandt måtte fylle litt luft tidlig på førsterunden). Uansett på pallen stod jeg, og dermed ligger håra på leggen dårlig ann.
  Men! Så kommer Morten å sier at Tor Halvor har pels... Lurer på om dette regnes som gyldig pelsgrunnlag for meg også?

  Kåre med håret.

  SvarSlett
 5. Gratulerer med 2.plass Petter! Vestmarkrittet ble en heller blodig opplevelse for min del! Gikk i grusen i rimelig høy fart, og lørdagskvelden inkluderte en tur til Volvat for stivkrampesprøyte, skrubbing og lapping av sår!

  Allikevel, dette er bare skrubbsår! Har fått med meg at vårt klubbmedlem, Astrid Uhrenholdt Jacobsen, også hadde et uhell på sykkel i helgen! Skrubbsår er ikke noe i forhold til bruddskader! Ønsker deg god bedring Astrid!!

  Håper sårene gror nok til at jeg kan sykle Odda-Bø til helgen. Om det er noen som har gode tips til hvordan beskytte sår for sykkelritt, tas de i mot med stor takk!

  Thomas T :-)

  SvarSlett
 6. Gratulerer med 2.plassen Petter! Imponerende og morro at du er tilbake etter kneproblemene! Har selv ikke fått vært med så mye i det siste! Har fått en ny sjef i huset som har bestemt seg for at det ikke er nødvendig å sove om nettene...;) Men kommer sterkere tilbake!

  SvarSlett
 7. Forrige innlegg var lagt inn av Vidar Solberg ;)
  God sommer!

  SvarSlett
 8. Sårbehandling:
  Etter en real rens må sårene få gode muligheter for å gro. Skorpe er ikke nødvendigvis en god ting om såene går litt dypt i huden. Det som ofte skaper størst problemer er at palster, laken osv gror fast i såret og dermed tar med seg den nye huden når man må rive det løs. Det lønner seg derfor å legge en salvekompress direkte på sårflaten. Dette er et nettliknende stoff innsatt med vaselin el. Finnes også i silikon, men det er latterlig dyrt. Klipp til "nettet" slik at det dekke såret og legg så et "kompressplaster" (stort hvitt med tape-rand rundt en sentral firkantet kompress. Fines også i vanntette, men det bør du unngå da de puster dårlig) over "nettet". Det kommer til å væske en del de første dagene. Da må du bytte 1- 2 ganger om dagen på det verste. Det er nå "nettet" kommer til nytte fordi du faktisk kan bytte uten å rive opp sårflaten. Vond lukt, karftig irritasjon og feber er tegn på infeksjon. Ta kontakt med legen din ved feber.
  Husk Kurt Asles TdF i 2004 (2005?) det går greit å sykle med sår, men er selvfølgelig ikke godt før man blir varm og gira.
  Du sykler med samme beskyttelse som nevnt over, men kan evnt dra over et strømenett (du har sett det på TdF) om sårene er over store ledd.
  Alt utstyret får du på apoteket.

  God groing!

  Og riktig god bedring til Astrid!

  Mvh Petter

  SvarSlett
 9. Gratulerer med veldig bra resultat Petter! Er vel liten tvil om at håret må taes. Jeg foreslår at når du neste gang ikke bare kommer på pallen, men tar hjem seieren så må luggen bort. Da vil du jo også spare (litt) vekt. Dette kan medføre at madammen ikke blir veldig begeistret, men at hun kan speile seg i din blankpolerte skalle skal du i så fall bare ta med ett godt smil! ;-)

  God bedring til Astrid!

  Godt å se at klubb legen kjenner sitt ansvar og kommer hjelpende til når det trengs!

  Gledelig å se at det er hyppig aktivitet her inne på siden også! Noen som tenker å trene i morgen forresten? Hvordan sykkel og hvor går økten i sommer varmen?

  Kristoffer B.

  SvarSlett
 10. Tusen takk for gode råd Petter!

  Thomas :-)

  SvarSlett