onsdag 17. juni 2009

Morten vinner av TNC 2009!

Morten viser igjen god form og dro av gårde med seieren i rittet TNC 2009 i Tour de Illegal. Og ikke nok med det så fikk vi 2 på pallen med Petter på en sterk 3.plass.

Les mer om dette her: http://www.sportsidiot.com/

9 kommentarer:

 1. DUGNAD!

  Det innkalles herved til dugnad.

  Når: hver dag

  Hvor: ved middagsbordet hos deg

  Hvorfor: Morten S har flyttet for seg selv, og trenger ett mer variert kosthold enn de fire forskjellige variantene av Grandiosa

  Kort sagt. For å få i Morten de vitaminene han, og for så vidt også bikkja Molly, trenger for å prestere, og siden han nå har flyttet fra gryta hennar mor etter lengre tids avhengighet, må vi kjøre en liten vekselvis dugnad for å få gutten mat. Hvis ikke ender han som overrøret på en Scott sykkel, jækla tynt, men lite aerodynamisk..

  Så folkens, kjenn deres ansvar..

  SvarSlett
 2. OK- jeg tar fredager, lørdager og søndager- for da spiser han hjemme hos mamma likevel...

  AW

  SvarSlett
 3. Dette er vel ikke noe å ta på vei for
  Hans største påvirkning i matveien fremover er vel på Milslukern, og der bør han vel få gode råd, lett mix av proteiner, karbohydrater og vitaminer/mineraler (det siste Morten, finnes i grønnsaker og annet snadder :-)) Han bor dessuten veldig nærme Geir K, så da er det håp for Molly. Men, det gjennstår å se hvor godt Morten klarer kombi av jobb og trening - tror det rette ordet for dagen må bli "kvalitet" - noe som er ganske ukjent for meg :-(
  Mvh Geir S

  SvarSlett
 4. Da skal gutta ha kommet i mål på økern, og i følge Geir K. på mobil ble tiden 4.20, noe som uoffisielt holdt til en 2. plass, 40 sekunder bak BOC.

  Med unntak av noen få regndrypp i Brummunddal, så hadde gutta fint vær hele veien til Oslo.

  Geir var i alle fall fornøyd med egen innsats, og syklet i følge seg selv, sitat: Jævli bra! De andre har helt klart også syklet knallsterkt, og og noen ryttere som normalt sett var vant til stolper i henda og planker på beina, skal ha jobbet det de var kar om..

  Det er kjempebra levert folkens, vi viser at vi har masse kjøresterke ryttere.. Alt vi trenger nå er noen flere, så klår vi rekorden på distansen til neste år..

  Chief

  SvarSlett
 5. Trening i dag???
  Kommer til å ta en tur ut i kveld. Ullevål stadion - Kikut - Sørkedalen. Om noen har lyst å henge på satser jeg på å passere Milslukern kl 18.
  Vidar G

  SvarSlett
 6. Hei!

  Noen som skal kjøre Vestmarksrittet på lørdag? Stiller alle mann alle i eliten?

  AlexW

  SvarSlett
 7. Jeg stiller som speaker.. Om jeg er blant eliten får andre bedømme.. ;-)

  Chief

  SvarSlett
 8. Geir S og jeg kommer på Vestmarkrittet :-)

  Thomas T

  SvarSlett
 9. Dag og Petter stiller i eliten. Morten kjører siste etappe av 6- dagers. Og resten av gjengen har alternative planer. Regner med vi kommer sterkere tilbake i Bukkerittet neste helg igjen.

  Jeg kommer ikke på int- trening i kveld. etter et par tøffe ritt i helga venter jeg med det til i morgen.

  PS

  SvarSlett