tirsdag 16. mars 2010

Gran Canaria 2010

26 Februar reiste Litj Morten Drillpike Simonsen og Christian Ku..n Dahl ned til Gran Canaria for ett 19 dagers langt treningsopphold. Dag Solberg kom ned 5 mars og var der resten av oppholdet mens Slakkerud Berglund og Guddis Harlem kom ned 8 mars og ble en uke.

For Christian og Morten bestod de første dagene på øya av sykkeltilvenning grunnet mye skigåing og mindre sykling i vinter. Men det skal sies at når tempraturen er på 25 grader og forholdene ellers er optimale er det svært vanskelig å holde igjen. Hadde også gleden av å møte Håkon Austad nede på øya så vi fikk flere fine turer sammen med han.
Mot slutten av første uke hadde vi en av de mest spektakulære sykkelturene vi har hatt i våre liv. Den bestod av å sykle opp Europas nest bratteste bakke. Litt usikker på de faktiske tall, men at bakken var opp mot 30% hellning er det liten tvil om.

Ble ett par middels lange turer når Dag kom ned slik at han fikk kjørt seg inn. Mens når Gudmund og Aslak kom ned var det ikke noen bønn lenger så de fikk bare hoppe på opplegget fra dag 1. Spesielt var dette tøft for Aslak som hadde gått Vasaloppet dagen før han kom ned og startet deretter oppholdet med en 6,5 timers langtur (kjempe smart Aslak!). Hele denne uka ble preget av lange og fine turer i fantastisk vær og natur. Det hele ble kronet med feiring av Drillpikes bursdag og øya rundt på Fredag. Turen var på hele 215 km. og vi fikk loggført hele 8 timer effektiv sykling og 3400 høydemeter. Kvelden ble avsluttet med en festmiddag på Hard Rock cafe der bursdagbarnet ble feiret med hamburger og Champagne. Morten klarte også å bli matforgiftet i løpet av kvelden og ble liggende hele Lørdag og Søndag med raufoss ut av de fleste kroppsåpninger. Dag fikk også merke det litt etterhvert etter en tur på den lokale bufeen på Lørdag.

Dermed ble de siste dagene stort sett brukt til å komme seg igjen, men fikk alikevel ett par fine turer de siste dagene.

Totalt sett er vi strålende fornøyd med oppholdet. Har fått trent sinnsykt bra. Været kunne ikke vært bedre (ikke 1 dag med regn) Alle (bortsett fra Dag) er blitt sykt brune, så nå burde alt være lagt til rette for en knall sesong start!!

Bilder blir lagt ut etter hvert.

Dag og Morten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar