mandag 25. mai 2009

Terrengsykkelrittet 2009

Terrengsykkelrittet ble arrangert 23. mai i Østmarka. Rittet var først rittet i NC maraton, og det var mange spente ryttere før start. Ullevål SK stilte med flere ryttere, og var med på å sette farger på arrangementet (spesielt med den nye vimpelen som var satt opp på samlingsplass). I M-senior stilte Morten Simonsen, Kjell Magnus Olsen og Bent Olav Aamodt. Best av disse ble Morten med en gledelig 6. plass. Morten lå mot slutten på en 5.plass, men fikk en sige punktering og tapte noe tid og en plassering på dette. Morten virket sterk hele veien, og det blir spennende å se hva han får til på rittene fremover! Både Kjell Magnus og Bent Olav syklet jevnt hele veien. De lå mye sammen, og i mål skilte det bare få sekunder. De kjempet seg til slutt inn på en fin 18. og 19. plass. I M30-39 fikk Alexander Holm en sterk 2. plass, mens Geir Sundin fikk 12. plass i M40+. Er det noen som har noe å fortelle fra rittet, hadde det vært artig om dere la inn deres egne erfaringer i kommentar feltet.

5 kommentarer:

 1. Noen herlige bilder her og det beste er uten tvil det med hunden! Ser gjerne at det kommer flere slik bilder, ikke bare av folk-i-farta, men gjerne litt bilder etter rittet også!

  Syklet mitt aller første terrengritt i helgen, Montebellorittet. Hadde satt pris på om noen på forhånd hadde fortalt meg at man gjør smartest i å holde seg på sykkelen. Endte i bakken ett par ganger og det ene var ett ganske ugreit møte med asfalten. Hva gjør man ikke for USK? Litt blod må man vel være villig til å ofre..

  Resultatmessig gikk det sånn midt på treet og en 150. plass (av totalt 369 menn) for min del. Kristoffer Solem kom på 139. plass og vårt alle nyeste medlem tok en sterk 13. plass av det manlige kjønn.


  Vel syklet,
  Kristoffer B.

  SvarSlett
 2. det nyeste medlemmet vårt er Andreas Ree

  SvarSlett
 3. og Simen Østensen..

  SvarSlett
 4. Trening i morra: Asfalt eller grus? Hvor og når kan jeg møte dere hvis jeg sykler hjemmefra og ikke tar turen via Milsluker'n?
  -Alex

  SvarSlett
 5. Ligger kommentar på det under Nordmarkainfo.. Tryvannrunde ser det ut til.. Kanskje du kan møte på Gressbanen noe etter halv sju da..

  Chief

  SvarSlett