onsdag 27. mai 2009

3.plass i Nordmarka Rundt!

Søndag 24. mai stilte en god gjeng fra Ullevål sykkelklubb opp på Nordmarka Rundt, som hadde start og mål på Hovin skole.
Sammen med våre nye medlemmer Martin Johnsrud Sundby og Simen Østensen, og noen andre skiløpere, deriblant Øystein ”Pølsa” Pettersen, fikk vi ordnet vår egen pulje. Vi fikk også med oss noen syklister fra Moss CK og var ca. 25-30 ryttere som startet i et litt hektisk tempo ut fra start. Vi fikk etter hvert litt mer flyt i rulla og tempoet ble jevnere og bedre, alle fra Ullevål SK var med på å gjøre jobben og leverte en meget sterk innsats. I de lengste motbakkene ble det holdt en jevn og behersket fart slik at alle ble med over toppen før rulla startet igjen og tempoet ble skrudd opp.
Tiden i mål ble på 4,02,16, og det holdt til en meget sterk 3. plass. Velo Club Zoncolan vant på 3,51,34 mens Rye Ekspress kom på 2.plass med 3,53,23. Resultater kan du se her: http://www.sportsklubbenrye.no/sites/skrye.no/files/imce/medlem/sten_enggrav/Nordmarka%20Rundt%202009%20Resultatliste%20v1%200.pdf

Takk til alle for en flott innsats, Ullevål sykkelklubb fikk virkelig markert seg og vi presterte på et meget høyt nivå!!

Gi gjerne deres egne erfaringer fra rittet i en kommentar.

3 kommentarer:

 1. Takk for en flott innsats fra alle sammen inkludert Hege, Maria og Espen som kjørte langing og følgebil.
  NÅ RULLER DET OPP TIL REKORD PULJE TIL LILLEHAMMER - OSLO!!!
  Alle må spre ryktet og prøve å få med ekstra sterke ryttere. Vi kan max ha 30 mann i lag pulja, og slik det ser ut i dag er vi 15.
  Kommer tilbake med info om påmelding
  Trond R

  SvarSlett
 2. hører dere går for rekord. Pølsa må dess melde pass, men hvis dere skal sette rekord kan dere ikke ha med gratispassajserer som meg uansett! Lykke til!

  SvarSlett