torsdag 31. januar 2013

Oppdatert: Størrelsesprøving for nye drakter i 2013

For sesongen 2013 har vi utarbeidet et nytt draktdesign. Ny leverandør er Kalas, og før vi åpner webshop for bestilling av klær organiserer vi en kveld for størrelsesprøving.
Dette vil skje i Milsluker´n Sport sine lokaler på Ullevål stadion onsdag 6. februar fra kl. 18.30 til kl. 20.00. Det vil her bli mulighet for å prøve trøyer, bukser, jakker, vester og muligens også tempodrakt (noe avhengig av hvilke prøveartikler vi får tak i fra Kalas). Kort tid etter prøvingen vil vi åpne en webshop i samarbeid med Kalas (her vil prisene pr. artikkel stå), hvor det vil være mulig å bestille og betale de ulike artiklene i en tidsbegrenset periode. Klærne vil deretter produseres og sendes til Milsluker´n, hvor hver enkelt medlem kan hente sin bestilling.

Dersom du ikke har mulighet til å stille på onsdag, vil det bli en ekstra mulighet førstkommende fredag fra kl. 18 til kl. 20 hjemme hos Ola, adressen er Golfstubben 9 (merk at dette er en endring fra tidligere, prøvene vil IKKE være tilgjengelig på Milsluker´n Sport annet enn onsdag kveld).
 
Kontakt Ola eller Geir K for spørsmål.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar