onsdag 2. mai 2012

Referat fra Enebakk Rundt

1.mai og sesongen på landeveien er i gang. Enebakk rundt, denne gangen "vårens vakreste eventyr". Været var strålende, vindforholdene bra, tørre veier og 10-13 grader varmt.

Etter gode resultater med Team Aktiv Mot Kreft laget i fjord, overtok stammen av Teamet, Ullevål SK resultatplassene og stilte først til start. Kult å kjøre først med blinkende lys fra politi og ritt bil. Ullevål starter også først i Nordmarka rundt, randsfjorden rundt og Lillehammer -Oslo i år.

Det ble avtalt en liten pep talk kl 08.20 men med vårkåte gutter ble dette ingen ting av, vi fikk bare stille oss på startstreken og kjøre i vei. 19 mann var påmeldt, vi hadde ingen ambisjoner om å vinne, men å få en skikkelig gjennomkjøring. Dette er det beste med gutta i klubben, står de først på startstreken med nummer på ryggen, gir de alt!. Så også denne gangen.

Det ble kjørt hardt i starten, noen ramlet fort av men etter det vanskelige partiet helt til Marikollen, ble det en stamme på en 14-15 mann. De som hadde ligget i sekken (ca 6-7 mann) ble beordret inn i rulla og vi satte fart på slettene. Tidvis veldig bra kjøring, da gikk det fort. I tekniske partier og oppover bakker, ble rulla mindre, men de kom inn i rulla igjen når de fikk igjen pusten. 2 mann til mistet vi ved Enebakk, men vi fortsatte kjøret. God stemning i gruppa gjorde sitt til at vi holdt tempoet oppe inn til mål.

Godt fornøyde alle mann, var vi enige om at dette var det vi fikk til med de som kjørte i år.
Resultatet viste at Rye vant bare 4,30 min før oss ( de kom inn med 50 mann!!). Det ble jevnt og vi endte vel som lag nr 5.
Tusen takk til alle som bar med, en kjempe gjeng, stå på det kan bare bli bedre!

Hilsen "kaptain" Trond

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar