mandag 10. august 2009

Full krig!

Den lenge etablerte og anerkjente pølsevogna til Øystein “Pølsa” Pettersen,(se bildet) har fått konkurranse fra ett litt uventet hold. Skiløper Pettersen aka Pølsa, som har hatt en gjesteopptredenen i USK på våren, hvor han syklet Nordmarka Rundt, blir nå pustet i nakken av pølseboden til Geir Kjær(se bilde). Kjær som vanligvis tjener sine penger i rørleggerbransjen, later nå til å synes at pølsesalg skal finansiere fremtidig karbon hardtails, og at dette blir bra å falle tilbake på når “det blir bare rør” senere i rørleggerkarrieren.

Pettersen sier i en kort kommentar at han anser Kjær som en “sprøstekt løk”, og at han syns dette er “lompen’t” gjort. Kjær på sin side forsvarer seg med at det ved neste langtur kan vanke “sennep i sykkelbuksa” på Pettersen, og at Pølsa gjerne kan få jobb hos ham når Pølsa’s egen geskjeft går dukken!

Kjær reklamerer for øvrig med høykvalitetsbacon rullet rundt sine pølser, høstet på middels trimmede sidevalker på en kvinnelige birkebeiner i klasse 35-39! Pølsa svarer med “Spis så mye bratwurst du orker”, hver søndag mellom 13 og 14, altså rett etter langtur!

Uansett, diskusjonen om hva, når og hvor klubbmesterskapet i Ullevål Sykkelklubb skal avholdes bør snart få noen ben og gå på! Vi tenker å slippe til både Pettersen’s pølsevogn, og Kjær’s pølsebod, under det gedigne arrangementet.

Og skal du på Birken? Selvfølgelig skal du det! Langing underveis, service i mål, transport, afterBirk i Oslo eller på Brenneriet på Lillehammer, alt trenger svar, etter en altfor lang sommer.

Så bruk forumet!

Chief


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar